VÅR HÅLLBARA INREDNINGSTJÄNST 

 

 

Tänk dig att du har bokföring som staplas på hög, du har kunder som ringer stupikvarten, du skriver offerter, marknadsför och arbetet slutar aldrig. Du hyr en större lokal, men tiden räcker fortfarande knappt till och du beställer hem kontorsinredning från IKEA för att det är det enkla och snabba alternativet. Du har ingen kunskap inom ergonomi, akustik eller komfort. Du har helt enkelt inte kompetens inom de viktigaste delarna som en inredningsbyrå arbetar med i sin dagliga verksamhet. En medarbetare får ont i ryggen och behöver sjukskriva sig och den andra tappar koncentrationsförmågan då ljudet studsar mellan rummen till följd av bristande akustik. 

Inredning är mycket mer än vad man ser. Det är hur man upplever en yta med hjälp av alla sina sinnen. Det innebär hur man ljussätter för att få det bästa arbetsljuset och det handlar om att lyssna till sina medarbetare för att införa funktioner som underlättar vardagen. Det handlar främst om dina kollegors välmående och hur man med hjälp av inredning ska kunna öka effektiviteten. 

 

Era stora utmaningar kan vara tiden och kunskapen; ekonomiskt, ekologiskt & socialt. Att inreda en yta kan innebära en stor investering, men hur kan man göra det kostnadseffektivt? Hållbarhet blir dagligen ett krav från kollegor och konsumenter, hur kan man inreda en yta hållbar på riktigt? Hur får man egentligen alla kollegor att känna sig välkomna, oavsett kön, funktionsnedsättning eller bakgrund?

Det är där vi på WRun inredningsbyrå kommer in i bilden. Vi vill inte att er verksamhet ska påverkas till följd av bristande inredning. Vi vill skapa den inredning som passar just er och er verksamhet.

GEDIGEN, PASSIONERAD & ÖPPENSINNAD

ORGANISATIONEN BAKOM WRUN

Sofia Oinonen, Lisa Axelsson och Sofia Larsson. Det är vi som står bakom affärsidén om den unika och hållbara inredningstjänsten. Vi drogs samman för att vi alla var beredda på att göra allt för att få världen till en lite bättre plats än när vi fann den. Våra kompetenser, vårt driv att göra skillnad, samt vår passion för omvärlden skapade något nytt och unikt.

VÅR HISTORIA

VÅR RESA FRÅN UF TILL AB

Vi drev UF-företaget Sustainable Furnishing UF under läsåret 2018-2019. Ett av våra främsta mål var att på våren stå bland de 250 bästa företagen i hela Sverige i ungt entreprenörskap. När våren väl kom hade vi inte bara kammat hem 5 priser efter den regionala mässan, utan stod även som andrapristagare i Sverige som samhällsentreprenörer. Vi hade nått ett av våra främsta mål, men det var fler mål som kvarstod, inte minst vår ambition om att göra världen till en lite bättre plats än när vi fann den. Därför var det en självklarhet för oss att driva vidare vårt företag, men nu som aktiebolag.