YOU NEVER GET A SECOND CHANCE TO MAKE A FIRST IMPRESSION

VARFÖR SKA MAN STYLA INFÖR FÖRSÄLJNING?

HOMESTYLING ÄR EN INVESTERING SOM GER TILLBAKA

När vi inreder din bostad ser vi det som ett vykort. Vi vill skapa en inbjudande entré som sätter standarden för resten av bostaden. Med växter och lockande belysning kan vi enkelt förstärka första intrycket. Fortsatt på vykortet fyller vi bakgrunden med en röd tråd av läckra kulörer, textilier & material. Helheten formas genom att vi lyfter det unika i din bostad med välbetänkta detaljer, berörande konst och smickrande blomsterkvistar här och var. 

Ofta blir man hemmablind och ser inte hemmets alla möjligheter. Vi arrangerar om, uppdaterar och sorterar bort för att exponera bostadens attraktiva sida. Homestyling höjer generellt din bostad med 7-15% av slutpriset. Det betyder att en bostad som säljs för 3 miljoner ökar i värde med 210 000-450 000 kronor. Det händer att bostadens värde ökar med upp till 30%.  

Modern inredning

Kompletterande styling

Vi utgår från dina egna möbler och kompletterar bostaden med mindre rekvisita. För att lyfta fram det unika i din bostad tillför vi välbetänkta inredningsdetaljer, växter, konst, belysning, textilier, samt möbler vid behov. 

Pris från 150 kr/m2

Alla stylingprodukter lämnas kvar i 30 dagar.

Inredda sovrum

Total homestaging

En tom bostad är vanligtvis svår att sälja. Därför erbjuder vi en komplett möblering som anpassas efter bostaden och potentiella köpare. Tillsammans med textilier, mattor, belysning, tavlor, växter och inredningsdetaljer skapar vi en helhet. 

Pris från 250 kr/m2

Alla stylingprodukter lämnas kvar i 30 dagar. 

Interiördesign

Konsultation

Vi går tillsammans igenom rum för rum av din bostad. Därefter   återkommer vi med en en åtgärdslista och tips på hur du på bästa sätt framhäver det unika i din bostad, samt eventuellt en inköpslista.

Pris från 2500 kr (1-3 rok)

HUR GÅR HOMESTYLING/STAGING TILL?

1.  Vi träffas hemma hos dig och går igenom rum för rum. Mötet är kostnadsfritt.

2.  Du får en offert kort efter besöket som ger en bild av uppdraget i detalj. 

3.  Stylingen utförs i samband med fotograferingen. 

4 Inredningen kvarstår i bostaden hela 4 veckor, om inget annat avtalats, så att du i lugn och ro kan visa upp din bostad. 

5.  När du sålt din bostad hämtar vi stylingen.

KONTAKTA OSS

070 - 797 47 54