ENERGIEFFEKTIVISERING, YTOPTIMERING, SKRÄDDARSYDDA KONCEPT & MYCKET MER.

INREDNINGSBYRÅ SOM FOKUSERAR PÅ HÅLLBARA ARBETSPLATSER

Har du någonsin tänkt på hur ett kontor skulle se ut om det i högsta grad vore inrett med återanvända möbler och inredning? Det var något som även vi funderade på en dag. Idag vet vi hur det skulle se ut. Vi vill inte säga att det skulle se ut som vilket annat kontor som helst. Andrahandsmarknaden skapar något unikt och med vår kompetens något med samma kvalitet. 

Hållbarhet är anledningen till varför vi startade vår verksamhet. Vi har ett gediget hållbarhetsarbete där vi i våra inredningsprojekt tar vara på det som jorden redan producerat. Vi använder till största delar återbruk i form av andrahandsprodukter. Ofta används de i befintligt skick i våra projekt, men vi tar även vara på lokala möbeltapetserare för att förvara den kulturen och stötta lokalt hantverk. Det för oss är hållbarhet på riktigt. Vi använder oss även av hållbara leverantörer som är speciellt utvalda. Exempelvis tillverkar en av våra leverantörer mattor av återvunnen PET och majsfiber.

INKLUDERA ALLA MEDARBETARE.
SOCIAL HÅLLBARHET
Vi arbetar med universell utformning av arbetsplatser, UUA, som är en modell för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla. Här gäller det att se varje medarbetare, och kunna förutspå vilka utformningar som kan behövas i framtiden. Varken företag eller samhället i stort har råd att gå miste om kompetensen hos personer i olika ålder, funktionsnedsättning, språkkunskaper eller ohälsa. Därför arbetar vi redan från början med att anpassa arbetsplatsen för att stödja funktionsnedsättningar; både fysiska och psykiska. En arbetsplats anpassad efter mångfald väljer exempelvis inte att sätta upp manliga/kvinnliga symboler där toaletter finns. Detta är ett av områdena vi tar hänsyn till och har kompetens inom gällande socialt hållbara arbetsplatser.