HUR INREDER DU DITT BOENDE HÅLLBART? WRUN GER UNIKA TIPS!

SPARA PENGAR PÅ ATT INREDA HÅLLBART

Vi ger unika tips om hur du kan inreda din bostad hållbart i Sparbanken Rekarnes kundtidning. Att inreda hållbart är inte så svårt som man tror. Det kan handla om att sortera bort & ersätta små detaljer i hemmet. Eller om att ta reda på hur textilier produceras samt att noga planera sina inköp. Idag vill vi ge er tre enastående tips som ni kan använda er av redan idag!

3 INREDNINGSTIPS

Gardiner

TEXTILIER

TYG ÄR EN MILJÖBOV!

För att tillverka 1 kg bomull krävs 9 000 liter vatten.

Återvunnet material i textilier är ofta billigare än nya alternativ, och bättre för miljön. Sök på "återvunna gardiner/mattor" etc så hittar du garanterat bra alternativ!

Ljust temaobjekt

SECOND HAND

ETT TOPPENALTERNATIV

Visste du att det finns en hel uppsjö av fräsch inredning på andrahandsmarknaden? Allt ifrån vaser, tavlor, stolar, sidobord, textilier till soffor? Du kan kapa kostnaderna markant genom att ta vara på second-hand inredning i din bostad, samtidigt som det blir hållbart!

Humör bräda

PLANERING

PLANERING SPARAR PENGAR

Kolla in Pinterest/Instagram & skapa en mood-board med kulörer, material och inredning som du tycker om. Detta kommer att leda till att du har en klar bild över vad du tycker om. Det gör att det blir mindre sannolikt att du gör onödiga inköp som påverkar miljön och ekonomin.

Gardinerna på bilden är tillverkade av minst 90% återvunnet material!

Samtliga inredningsdetaljer på bilden är från andrahandsmarknaden!

Planering är A & O! Det kommer att spara dig pengar!